Tóni mesél és mesél és közben finomabbnál finomabb ételeket varázsolunk elétek. Egytől egyik olyanok lesznek ezek, amik alapanyagáról nem is gondolnátok milyen csodákat rejtenek. 

HALLOTTAD MÁR TÓNIT MESÉLNI BÁRMIRŐL? 

Ha igen, akkor tudod, hogy a sztori biztosan magával ragad. Ha pedig nem, akkor itt az alkalom, hogy átéld ezt az élményt!

Humoros, informatív, szórakoztató…teljes kikapcsolódást ígérünk.

TUDTAD, HOGY….

  • a csalán mennyire egészséges, csak arra vigyázz, hogy hol szeded?:-)
  • és hogy az fűrészporból ízletes kenyér készült régen?
  • és hogy Amerikában volt idő, hogy a rák és a homár a szegények étele volt és annyira szégyellte aki ilyet evett, hogy végül a maradékot nem csak kidobta a szemétdombjára, hanem jól el is ásta, hogy más véletlenül se vegye észre?

Manapság már nem is igazán tudjuk, hogy mit jelentett az embereknek régen az, hogy bármiből főzniük kellett, ami csak ehető volt. Na, de mit is jelentenek a régi ínségételek napjainkban és vajon hogyan éljük meg ugyanezt mostanában? Ezekről és még sok más érdekességről és finomságról lesz szó október 14-án!

És hát amikor Linda megkérdezte Tónitól, hogy vajon ezekből az alapanyagokból egyáltalán lefőzhető-e a teljes menü, Tóni lelkes válasza csak ennyi volt:

“HÁT HOGY A P*CSÁBA NE?”:-)

ITT pedig még többet tudhatsz meg az eseményről!