2021. OKTÓBER 26.

#pajtakult #katlantonikulturkonyha #veresegyhaz

Büszkék vagyunk rá és örömmel jelentjük be, hogy a PajtaKult projekt egyik állomásává váltunk. Nagy megtiszteltetés ez nekünk. A PajtaKult projektet a szervezők azzal a céllal indították el, hogy létrehozzanak egy pajtaközösséget, ahol a vendégek önfeledten tudják élvezni a heti/havi rendszerességgel megrendezésre kerülő kulturális programokat. Így szeretnék támogatni és mozgásba lendíteni a vidéki közösségi életet, kiállításokat, öko-piacokat, gasztro- vagy borbemutatókat, világ-, nép- vagy könnyűzenei, illetve táncházas sorozatokat. A projektbe a pajták mellett bevonták a malmokat is, és ha malom, vendéglátás, értékteremtés, akkor az biztos, hogy mi megkerülhetetlen állomás vagyunk 😊.

Ez egy olyan csodálatos kezdeményezés, amit izgalommal figyelünk és alig váruk a folytatást!

Az előadóművész kiválasztásban ti is rengeteget segítettetek. Mi kérdeztünk, ti megírtátok. Meg is lett az eredménye 😊. Alig várjuk!

Érkezés: 2021. október 26-án, 18.30-tól

Koncert kezdés: 19.00 óra

Vacsora: 20.30-22.00

Jegyár: 8 500 Ft/fő vacsorával együtt

Jegyek vásárolhatók a tixa.hu oldalán ITT!

 

Séfünk ezt a menüt álmodta meg koncert vendégeinknek

Hideg falatok/ büfé asztalon szervírozva

Gomolya sajt pástétom, padlizsán krém, kerti zöldségek

Füstölt harcsa, cékla remoulade, kapor

Mangalica ízelítő, pácolt mustár, házi ajvár

 

Levesek/ büfé asztalon szervírozva

Gyömbéres kacsa eszencia, kukorica gombóc

Sütőtök krémleves, olajos magvakkal

 

Fő ételek/ a’la carte tányérszerviz kínálatban

Grillezett kecskesajt, céklás szélesmetélt, fekete lencse

Grillezett szürke harcsa, tarhonya piláf, padlizsán krém

Krémsajtban sült kertifüves csirkemell, burgonya graten, illatos gombák

Vörösboros marha ragu, pirított dödölle, marinírozott hagyma

 

Desszert/ büfé asztalon szervírozva

Szeder puding, zab morzsa

Áfonyás sült sajt torta

Csokoládé torta, bogyós gyümölcsök

 

Gyümölcs koktél