KEDVES LÁTOGATÓ!

Sok szeretettel köszöntjük a Malom honlapján!

Rég dédelgetett álom vált valóra, amikor 2012-ben a régi malom épületében, Veresegyházon megnyitottuk éttermünket és a Katlan Tóni Konyhája catering üzletág mellett a vendéglátásnak egy egészen új területén is útnak indultunk.

Az éttermi környezet lehetőség arra, hogy új oldalról mutassuk meg mindazt, amit a rendezvényeink vagy a kitelepülések alkalmával képviselünk.

Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg a Kárpát-medence tájegységeinek és az itt élő nemzetiségek gasztronómiájának valódi mélységeit. Szeretnénk feleleveníteni és újragondolni az elfeledett recepteket. Szeretnénk megmutatni, hogy a magyar konyha csodálatos, színes, pont olyan, mint az országunk; mindenféle hatásokat összegyűjt és azok izgalmas árnyalatainak felhasználásával lesz igazán egységes.

Szeretnénk, ha vendégeink jól éreznék magukat nálunk, ha elegáns környezetre vágynak és akkor is, ha családias hangulatra. Szeretnénk, ha elégedetten távoznának, amikor modern ételkülönlegességeket próbálnának ki és akkor is, amikor házias ízeket kívánnak.

Összeszokott, közel 20 fős éttermi csapatunk készíti a havonta megújuló étlap kínálatát. Ez épp úgy közös munka eredménye, mint azoknak a feladatoknak a megoldása, amikor rendezvényre készülünk. Mindenkinek megvan a maga feladata, de a cél közös; mindig a legnagyobb szakértelemmel készült, különleges, szezonális és minőségi alapanyagokból készült ételekkel és nagy szeretettel várjuk a hozzánk betérőket!

Látogasson el hozzánk ön is, várjuk szeretettel a Malomban!

Novotny Antal tulajdonos és a Katlan Malom csapat

Hírlevél

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

RÓLUNK ÍRTÁK