fbpx
HÍREINK2019-04-01T17:54:57+00:00

ÚJ! Elviteles grill csomagok

Itt a nyár😎, biztos, hogy rengetegen várjátok, hogy végre újra elővehessétek a kerti grillt és barátokkal, családdal finom ételek, italok társaságában sütögessetek egy jót. Arra gondoltunk, hogy az utóbbi időben mindannyian sürögtetek-forogtatok a konyhátokban eleget, TOVÁBB..

GRILL CSÜTÖRTÖKÖK A MALOMKERTBEN!

Zsolt füstmesterünk minden csütörtökön beizzítja a grillt és csak titeket vár. Ha sokan lesztek látjátok majd, ahogyan ég a keze alatt a munka 🔥! Jelenleg ez nálunk az egyik legnagyobb sláger nagyobb társaságoknál. Ti se TOVÁBB..

Madárka, madárka….

Norbi kollégánk megálmodta és a csapat megvalósította. Nagyon örültünk, amikor végre megérkeztek hozzánk a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület kitűzői 🦅🐦🦉🐞🐝 Norbi azóta minden nap gondosat átnézi őket és nagyon vigyáz rájuk. Együtt nézegettük és TOVÁBB..

Újranyitott az étterem, a kiszállítás most megpihen

Május második hetétől kiszállításunk szünetel. Szeretettel várunk viszont benneteket megújult tavaszi étlapunk fogásaival, valamint hétvégi szezonális ajánlattal.  Ételt most úgy tudtok rendelni nálunk, ha az étteremben veszitek át. Örömmel készítjük össze nektek a csomagot. A TOVÁBB..

“Pont úgy, mint otthon….”

Kimozdulnátok otthonról a családdal, barátokkal, kisebb társasággal? Ünnepelnétek és megadnátok a módját? Vagy egyszerűen csak szeretnétek végre egy kellemes helyen, finom ételek és italok mellett többen egy jót beszélgetni? Csapatunkkal az elmúlt időszakban sokat ötleteltünk TOVÁBB..

ÚJRANYITÁS….ÚJ SÉF….ÚJ MINDEN!

Újranyitás, új ízek, új csapat, új energiák, új lendület, új ötletek, új MINDEN mert ÁPRILIS 26-án, hétfőn végre nyituuuunk!!!! Ezt a csodás alkalmat szeretnénk kihasználni arra, hogy bemutassuk nektek új séfünket, Somlai Tamást, aki már TOVÁBB..

Hírlevél

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

Go to Top