fbpx
HÍREINK2019-04-01T17:54:57+00:00

ÉHES VAGY? – HÁZHOZ VISSZÜK NEKED!

Bezártunk? Be. Nyitva vagyunk? Nyitva. Éhes vagy? Rendelj, mi kiszállítjuk, vagy gyere be érte és elviteles kávéval várunk!   Kínálatunkba folyamatosan új termékek kerülnek be, figyeljétek a weboldalt, kattintsatok a kiszállítás gombra!   Bőséges étlap TOVÁBB..

TRENDI ÍNSÉGÉTELEK – TÓNI MESÉL ÉS FŐZ!

Tóni mesél és mesél és közben finomabbnál finomabb ételeket varázsolunk elétek. Egytől egyik olyanok lesznek ezek, amik alapanyagáról nem is gondolnátok milyen csodákat rejtenek.  HALLOTTAD MÁR TÓNIT MESÉLNI BÁRMIRŐL?  Ha igen, akkor tudod, hogy a TOVÁBB..

Legyen saját kerted az esti partihoz!

Elmaradt a ballagási bulid, az érettségi találkozód, vagy a családi partid? Vagy egyszerűen csak szívesebben hagynád a sütést - főzést - mosogatást - kiszolgálást másra, hogy vendégeiddel felhőtlenül bulizhass végre egy igazit? Stílusosan ünnepelnétek meg TOVÁBB..

KOLBÁSZ, BOLDOGSÁG, CSAPOLT SÖR

Van egy csodás kertünk, ami már eddig is tökéletes kiegészítője volt éttermünk különleges épületének és teraszának. Évek óta nézzük, ahogyan egyre zöldebb és egyre intimebb hangulatot áraszt. Hatalmas magas ágyásainkban fűszernövény és búza növekszik, a TOVÁBB..

Hírlevél

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

Go to Top