fbpx
HÍREINK2019-04-01T17:54:57+00:00

Újranyitott az étterem, a kiszállítás most megpihen

Május második hetétől kiszállításunk szünetel. Szeretettel várunk viszont benneteket megújult tavaszi étlapunk fogásaival, valamint hétvégi szezonális ajánlattal.  Ételt most úgy tudtok rendelni nálunk, ha az étteremben veszitek át. Örömmel készítjük össze nektek a csomagot. A TOVÁBB..

“Pont úgy, mint otthon….”

Kimozdulnátok otthonról a családdal, barátokkal, kisebb társasággal? Ünnepelnétek és megadnátok a módját? Vagy egyszerűen csak szeretnétek végre egy kellemes helyen, finom ételek és italok mellett többen egy jót beszélgetni? Csapatunkkal az elmúlt időszakban sokat ötleteltünk TOVÁBB..

ÚJRANYITÁS….ÚJ SÉF….ÚJ MINDEN!

Újranyitás, új ízek, új csapat, új energiák, új lendület, új ötletek, új MINDEN mert ÁPRILIS 26-án, hétfőn végre nyituuuunk!!!! Ezt a csodás alkalmat szeretnénk kihasználni arra, hogy bemutassuk nektek új séfünket, Somlai Tamást, aki már TOVÁBB..

Katlan Tóni Titkos Ügynök Klub

MINI TÖRZSVENDÉG PROGRAM - GYEREKEKNEK Szia! Üdvözöllek a Katlan Tóni Titkos Ügynök Klub (TÜK) oldalán! Ez a klub annyira titkos, hogy csak olyan gyerekek kerülhetnek be, akik - hozzánk hasonlóan - valamilyen különleges szupererő birtokában TOVÁBB..

Ünnepi nyitvatartás

A húsvéti időszak előtt és alatt így várjuk rendeléseiteket. Kívánjuk, hogy tudjatok pihenni és egy kicsit töltődni Húsvétkor. Kellemes ünnepet kívánunk nektek. 🐰 Szeretettel: Katlan Tóni Csapata 

Húsvéti Ínyencségek Ajándékba

🐰 Húsvéti ajándékdoboz igazi, békebeli képeslappal, amit ha ajándékba küldenél, mi szívesen megírunk helyetted! 🐰 3 fogásos húsvéti menü 🐰 Húsvéti hidegtál A húsvéti nyuszi már itt jár a határban és hamarosan belopózik a ti TOVÁBB..

Hírlevél

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

Go to Top