HÍREINK2019-04-01T17:54:57+00:00

Legyen saját kerted az esti partihoz!

Elmaradt a ballagási bulid, az érettségi találkozód, vagy a családi partid? Vagy egyszerűen csak szívesebben hagynád a sütést - főzést - mosogatást - kiszolgálást másra, hogy vendégeiddel felhőtlenül bulizhass végre egy igazit? Stílusosan ünnepelnétek meg TOVÁBB..

Zárás

Kedves Vendégeink! Az elmúlt időszakban napról napra változott minden és mi alkalmazkodtunk a helyzethez. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minél előbb, közös erővel legyőzzük a koronavírus terjedését. Vendégeink és dolgozóink védelme érdekében éttermünket bezártuk. Mindenkinek kitartást TOVÁBB..

Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vendégeink! December 24-én és 25-én zárva tartunk, 26-án viszont szeretettel várjuk Önöket, karácsonyi ételeinkkel. December 31-én szintén zárva vagyunk, azonban január 1-én szívesen várjuk Önöket, akár egy gyógyulást elősegítő korhelylevesre :). Minden további napon TOVÁBB..

Katlan állás: mosogató – konyhai kisegítőt keresünk!

A Katlan Tóni vendéglője a Malomhoz veresegyházi étterme keresi megbízható, munkájára igényes, mosogató - konyhai kisegítő kollégáját. Ha szeretnél egy összeszokott, jó csapat tagja lenni ne habozz, jelentkezz! Elvárások:  - önálló, pontos, tiszta munkavégzés  Amit TOVÁBB..

December 7-én a Malom zárva tart

Kedves Vendégeink! Szeretnénk értesíteni titeket, hogy zártkörű rendezvény miatt december 7-én (szombaton) a Malom 14.00 óráig tart nyitva. Foglalásokat 12.00 -ig veszünk fel.  Köszönjük a megértést! A Katlan csapat

Hírlevél

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

Go to Top