fbpx
HÍREINK2019-04-01T17:54:57+00:00

Lánykérés? Babaváró? Van egy ötletünk!

Lánykérés? Babaérkezés? Meg akarjátok adni a módját? Vacsorával egybekötött meglepetést szerveznétek? Foglaljatok nálunk asztalt "babaérkezés" vagy "lánykérés" jeligére és a bejelentés napján a desszertetek a mi ajándékunk! Mindennek szeretjük megadni a módját, így már elő TOVÁBB..

Mesés tányérokon érkeznek a gyerekek finom falatai

www.szizi.hu Mostantól fogva - egy nagy egymásra találásnak köszönhetően - mesés tányérokon érkeznek nálunk a gyerek menük finomságai.  Canesi Ildikó, a @mesetanyer megálmodója szinte szóról szóra ugyanúgy gondolkodik az étkezés varázslatáról, mint mi magunk. Azt TOVÁBB..

Őrölt Kaland – családi élmény étkezések

Éééééés igen! Megszületett az első, igazi, hamisítatlan, csak nekünk íródott Kalandor program a YOUnik Gyereksarok jóvoltából -  az "Őrölt" Kaland. Találjátok ki, hogy mi lehet a témája! Annyit elárulunk, hogy az épülettel kapcsolatos 🏭. Igazán TOVÁBB..

Augusztus a gyerekek hónapja nálunk!

Augusztus a gyerekek hónapja a Katlan Tóni KULTÚRKONYHÁNÁL! ☺️Bővített gyerekmenü kínálat ☺️Saját fejlesztésű gyerekfoglalkoztató csomag a YOUnik Gyereksarok közreműködésével: az "Őrölt" Kaland ☺️Ingyenes hétvégi gyerekprogramok ☺️Megunhatatlan gyereksarok Készüljetek! Foglaltassatok asztalt mihamarabb szüleitekkel! Ebédeljetek nálunk és TOVÁBB..

Borsmenta interjú Tónival

A húsleves varázslat 2021.07.31. | Virág Orsolya | Borsmenta Katlan Tóni. Novotny Antalt mindenki ezen a néven ismeri. Óriási serpenyőkben készülő hagyományos magyar ételei nem hiányozhatnak szinte egyetlen fesztiválról sem. Eddigi pályájáról és nemzeti gasztronómiánk TOVÁBB..

Akikre büszkék vagyunk

Örömmel jelentjük, hogy elindult a Csapatunkról szóló oldal, ahol kicsit többet is megtudhattok a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA mögött álló munkatársakról. Fogadjátok szeretettel! ITT találjátok.

Hírlevél

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

Go to Top