fbpx
HÍREINK2019-04-01T17:54:57+00:00

GIZUS SZILVESZTERI ÜZENETE MINDENKINEK!

DECEMBER 31. Gizus úgy búcsúzott tőlünk, hogy ő bizony ma este siet haza és ha törik, ha szakad csirkét fog enni...január elsején pedig malacot. Hogy miért? „Hát mer’ a tyúk a lábaival elkaparja az előző TOVÁBB..

ÍGY ÜNNEPELTÜNK MI

Kollégáink rengeteget dolgoztak az utóbbi időben, hogy az ünnepi asztalokra tökéletes ételek kerüljenek. Erejükön felül teljesítettek. Fontos számunkra, hogy megköszönjük ezt nekik, ezért saját készítésű apróságokkal örvendeztettük meg minden kedves munkatársunkat.   Tina, Orsi, Laura TOVÁBB..

SZILVESZTERI AJÁNLATUNK

Idén még egészen december 30-ig ismét rendelhettek, a Malomban átvehettek, vagy kiszállítással kérhettek tőlünk ételeket, italokat.   Étlap kínálatunk bármikor, hideg- és sültes tálaink legalább egy nappal a kívánt időpont előtt rendelhetőek.   Elérhető Szilveszteri TOVÁBB..

Ünnepi nyitvatartás

December 30-ig ismét rendelhettek, az étteremben átvehettek, vagy kiszállítással kérhettek tőlünk ételeket, italokat.   Étlap kínálatunk bármikor, hideg- és sültes tálaink legalább egy nappal a kívánt időpont előtt rendelhetőek.   Elérhető Szilveszteri kínálatunk is, melyre TOVÁBB..

Karácsonyi Kvíz – NYERJ DESSZERTET!

Katlan Tóni szakértők vagytok? Van kedvetek velünk játszani?  Oldjátok meg Katlan Tóni Karácsonyi Kvízét és a helyes megoldásért cserébe, kaptok tőlünk ajándékba egy desszert-kupont, amit vagy kiszállításkor, vagy az újranyitáskor tudtok majd felhasználni nálunk. Itt TOVÁBB..

Hírlevél

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

Go to Top