fbpx
HÍREINK2019-04-01T17:54:57+00:00

Jutalomfalat Kis Kedvencednek 🧡 Tőlünk

Unják már kis kedvenceid is a home office-t? 🐶🐱 Na jó, lehet, hogy nem is unják annyira, de mi mégis gondolunk rájuk és a következő heti menü rendelésednél (február 15-19. között) kiválaszthatod, hogy cica vagy TOVÁBB..

A Bálint-nap az Bálint-nap!

Különleges afrodiziákum menüvel készültünk az idén is nektek a Bálint-nap alkalmából, amit örömmel házhoz szállítunk nektek. 🚗 Sőt mi több, az ételsoron kívül további két különlegességet is ajánlunk nektek, hogy az alkalom és a meglepetés TOVÁBB..

SZERELEM – ESKÜVŐK – KATLAN TÓNI

Imádjuk az esküvőket. Több szálon is kötődünk ehhez a témához és szeretjük látni a boldog párokat és a vidáman ünneplő násznépet. Persze szerencsésnek is nevezhetjük, hogy ilyen környezetben van az éttermünk, de az igazság az, TOVÁBB..

GIZUS SZILVESZTERI ÜZENETE MINDENKINEK!

DECEMBER 31. Gizus úgy búcsúzott tőlünk, hogy ő bizony ma este siet haza és ha törik, ha szakad csirkét fog enni...január elsején pedig malacot. Hogy miért? „Hát mer’ a tyúk a lábaival elkaparja az előző TOVÁBB..

ÍGY ÜNNEPELTÜNK MI

Kollégáink rengeteget dolgoztak az utóbbi időben, hogy az ünnepi asztalokra tökéletes ételek kerüljenek. Erejükön felül teljesítettek. Fontos számunkra, hogy megköszönjük ezt nekik, ezért saját készítésű apróságokkal örvendeztettük meg minden kedves munkatársunkat.   Tina, Orsi, Laura TOVÁBB..

SZILVESZTERI AJÁNLATUNK

Idén még egészen december 30-ig ismét rendelhettek, a Malomban átvehettek, vagy kiszállítással kérhettek tőlünk ételeket, italokat.   Étlap kínálatunk bármikor, hideg- és sültes tálaink legalább egy nappal a kívánt időpont előtt rendelhetőek.   Elérhető Szilveszteri TOVÁBB..

Hírlevél

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

Go to Top