Mi a Katlan Tóninál hiszünk abban, hogy az ételnek értéke van, a közös étkezés varázslat, szertartás, már-már imádság. Összetartó ereje hatalmas, olyan élményt és erőt ad, amit más nem pótolhat.❤️🍽 A rohanó világunkban erre egyre kevesebb idő jut, annál fontosabb, hogy az minőségi legyen.

Bár most zárva vagyunk és csak kiszállítunk, mégis már azon dolgozunk, hogy ha majd újranyitunk, ételeink mellett hogyan tudunk nektek még a szeretetteljes vendéglátásnál is többet adni. Élményeket, aminek összetartó ereje van és érzéseket, amiket gyerekeink is továbbvisznek majd.

Régóta szeretnénk, ha nálunk az íz-élmény mellett valami extrát is adhatnánk nektek. Közös élményt, amitől a nálunk töltött ebéd, vacsora még emlékezetesebb lehet. Több ötletünk is van erre, most ennek az első állomását olvassátok éppen.

Mindig is fontosak voltak nekünk a kicsik és nagyok. Nagyon sok család érkezik hozzánk és rendel most tőlünk. Most partnerünkre találtunk és együttműködésbe fogtunk a YOUnik Gyereksarokkal, akik kifogyhatatlan kreativitással és hatalmas elkötelezettséggel dolgoznak azon, hogy a gyerekek kiszakadjanak az online világból és igazi élményeket kapjanak. Erre számíthattok mostantól nálunk! Képzeljétek, milyen érdekes lesz, ahogyan a finom ételek mellé egy igazi családi kalandot is rendeltek majd😊.🎁🍴

Van egy titokzatos lény, akit úgy hívnak A Kalandor….aki mindig barangol. Senki sem tudja, hogy kicsoda. Senki sem látta még. De az biztos, hogy levélben küldött 📬, igazi, képzelet-szülte kalandokkal lepi meg váratlanul a gyerekeket, akik azonnal varázsvilágban érzik magukat a levél olvasása közben. Minden kaland különböző és felejthetetlen élményt ad.

Örömmel jelentjük be, hogy A Kalandor az ünnepek alkalmából debütál Katlan Tóninál és – egyelőre saját otthonotokban – elkalauzol benneteket Advent-földére. Itt aztán ti és gyerekeitek megtapasztalhatjátok a közös étkezés igazi élményét egy egész vacsorán átívelő mesén keresztül, ami egyszerre kalandos, izgalmas és ráadásul még a maga észrevétlen módján oktató jellegű is.

Szeretjük a rendhagyó dolgokat. Szeretjük a hagyományokat. És szeretjük ezeket ötvözni. A Kalandor kalandos levele is ilyen. Tegyetek egy próbát, kérjétek a titokzatos levelet és meséljétek majd el nekünk az élményeiteket, nagyon szívesen olvasunk róluk.  

A kaland ugyan gyerek-nyelven íródott, de az egész családnak szól! Tökéletes közös élményt adhat egy rendhagyó vacsorához, ebédhez és akármennyiszer ismételhető, sőt akár tovább is fejleszthető.

Vágjatok neki együtt az adventi kalandnak, amit most egy alkohomentes kinderpuncs kíséretében szállítunk ki nektek az ünnepek alkalmából! 

Ha pedig egy nyugodt vacsorára vágytok, akkor válogassatok kalandhoz illő ételeket weboldalunkról és mi máris száguldunk felétek a gasztro- és családi élménnyel! Javasoljuk, hogy a „nagyobbak” kedvéért tegyetek a kosaratokba egy forralt bort vagy egy finom krampampulit, málnapálinka puncsot is, mert a gyerekek garantáltan szuper sebességgel tüntetik majd el a finom, nekik készített forró téli italt, nem lenne jó ha ti lemaradnátok róla!:-)

A levél és a finom forró ital nem csak saját részre tökéletes kaland, de kedves barátoknak, családtagoknak is adhatjátok. Egy biztos, egyediségével kitűnik majd. 🎀🎁

Szeretettel:

Katlan Tóni Csapata