KEDVES VENDÉGÜNK!

Ha egy igazán különleges élménnyel szeretné meglepni barátait, ismerőseit, ajándékozzon gasztroutazást!

Egy kettesben elköltött meghitt vacsora, vagy a baráti társasággal, családdal eltöltött este maradandó élmény, nagyszerű emlék lehet. A Malomban havonta változó étlappal, szezonális ételkülönlegességgel, barátságos kiszolgálással, a kicsik számára kialakított játszósarokkal várjuk vendégeinket.

Vásároljon Ön is ajándékkártyát, mert a Malomban lenni jó!

 INFORMÁCIÓK A KÁRTYÁRÓL:

A tetszőleges létszámra felhasználható ajándékkártya 5-10-15 és 20.000 Ft-os címletekben kapható, érvényes a kiállítás dátumától számított fél évig.

Az ajándékkártya átvehető személyesen a Malomban (cím: Veresegyház, 2112 Csokonai u. 5/c., nyitva tartás hétköznapokon 12:00-22:00 – HÉTFŐ kivételével, hétvégén 11:00-22:00) de igény esetén szívesen postázzuk/futárral elküldjük.

Személyes átvétel esetén a kártyát a megrendelést követő napon, postázás/futárszolgálat esetén pedig 5 munkanapon belül kézhez kaphatja ajánlott küldemény/kézbesített csomag formájában. A postázásnak (csak kártya) külön költsége nincs, a futár díja 1500 Ft/doboz.


KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ADATOKAT, HOGY AJÁNDÉKKÁRTYÁJA MIHAMARABB MEGÉRKEZHESSEN ÖNHÖZ.

  NÉV (KÖTELEZŐ)

  EMAIL CÍM (KÖTELEZŐ)

  TELEFON (KÖTELEZŐ)

  UTALVÁNY ÉRTÉKE

  CÍM (POSTÁZÁS ESETÉN):

  Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot

  EGYÉB INFORMÁCIÓK

  • Egy kártya csak egy alkalommal, egy asztalfoglaláshoz használható fel. Amennyiben a kártya értéke nem kerül lefogyasztásra a beváltás során, az értékkülönbözetet visszaadni nem áll módunkban.
  • Érvényességi idő: A kártya a kiállítás dátumától számítva 6 hónapig érvényes.
  • A fel nem használt kártya vissza nem váltható. Amennyiben a kártya érvényességi ideje lejárt, annak értékét visszatéríteni nem tudjuk.